Lensink & Van den Hoorn is het accountantskantoor van Daan Lensink en Jan van den Hoorn. Daan en Jan zijn al lange tijd actief in de accountancy (Jan al vanaf 1996) en vanaf 2020 met de gezamenlijke onderneming Lensink & Van den Hoorn. Veel bedrijven hebben de weg naar ons al gevonden en worden periodiek van de nodige cijfers en rapportages voorzien zodat ze tijdig bij kunnen sturen in hun onderneming. En nee, dat hoeft door onze geautomatiseerde werkwijze niet veel te kosten. Wij zijn gewend om met vaste prijzen te werken zodat u van te voren weet wat u aan ons kwijt bent.

Wij richten ons op bedrijven in het mkb. Daarbij bedienen we zeer diverse branches. Van horeca tot infra en van consultancy tot groothandel. Bijzondere specialisaties hebben wij in de automotive sector en in de optiekbranche waarbij we tal van garages en optiekzaken  van dienst zijn.

 

Lensink van den Hoorn is NBA lid

Als accountantskantoor zijn we aangesloten bij de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants. We voldoen daarom aan verschillende eisen, bijvoorbeeld continue bijscholing.

Al zijn we een relatief klein accountantskantoor en al hebben wij geen duur kantoorgebouw, qua automatisering lopen we voorop. Zo werken we met digitale dossiers en managementcockpits. De meerwaarde voor u? Dankzij deze automatisering en deze kleinschaligheid werken we tegen aantrekkelijke tarieven en leveren we rapportages met veelzeggende cijfers. Kernachtig, daar houden we van. Neem contact op met ons voor een persoonlijke kennismaking.