De optiekbranche kent voor ons geen geheimen; we kennen de spelers en zijn voortdurend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Bent u als opticiën op zoek naar een accountant-adviseur die u administratief en fiscaal ontzorgt, maar die ook nog eens uw taal spreekt en weet waar hij het over heeft, laat dan uw oog op ons vallen. We mogen veel opticiëns en optiek-gerelateerde ondernemers tot onze klantenkring rekenen, zowel zelfstandige als formule (franchise) aangesloten optiekzaken.

We hebben een uitgebreid netwerk opgebouwd met leveranciers op het gebied van glas, monturen en apparatuur, maar ook met inkooporganisaties. Tevens onderhouden wij nauwe contacten met financiers en kennen de vereisten van de banken/financiers (kengetallen). Voor de optiekbranche is inmiddels een speciaal financieringsarrangement samengesteld.

Verder hebben we een speciaal dashboard ontwikkeld. Met dit dashboard kunnen we samen met u de resultaten van uw optiekzaak bewaken. We maken daarbij gebruik van een grafische weergave zodat het rendement van uw onderneming helder wordt en u tijdig kunt bijsturen. U houdt zo grip op uw onderneming.