Als mkb-ondernemer heeft u graag volledig inzicht in uw cijfers, zodat u tussentijds tijdig bij kunt sturen. Daarnaast heeft u behoefte aan adviezen, gevraagde adviezen en ongevraagde adviezen waar u wat mee kunt. Geen theoretisch verhaal, maar praktisch. U bent immers ondernemer!

Onze aanpak kenmerk zich door:

  • Kwaliteit
  • Persoonlijke aandacht
  • Automatisering
  • Ontzorging

Kwaliteit

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Wij zien het als een uitdaging om u gevraagd en ongevraagd heel concreet te adviseren. Fiscale adviezen zodat u belasting kunt besparen daar waar dat mogelijk is. Bedrijfseconomische adviezen zodat uw onderneming verder komt en zodat u weet waar u op kunt sturen.

Wij zijn aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants. Daarmee staan we onder hun toezicht. Daarnaast is onze accountant verplicht zijn kennis bij te houden door middel van permanente educatie. Verder zijn op al onze werkzaamheden de Gedrags- en Beroepsregels van de Accountants Administratie-consulenten van toepassing. Voor meer informatie over de meerwaarde van een accountant verwijzen we u graag naar meerwaarde accountantskantoor.

Persoonlijke aandacht

Wij houden van persoonlijk contact met de cliënt. Concreet betekent dat bij ons 1 aanspreekpunt die alles van uw onderneming weet. We nemen graag de tijd om periodiek (liefst minstens vier keer per jaar) met u over uw business te praten. Hoe ontwikkelen de cijfers zich? Hoe kunt u het rendement verbeteren? Welke kansen ziet u in de markt? Welke trends laten de rapportages zien? Gesprekken die onze klanten als inspirerend en waardevol ervaren.

Automatisering

Door onze hoge automatiseringsgraad kunnen we efficiënt werken. Dat geldt bijvoorbeeld voor het verwerken van administraties met behulp van scansoftware. Dat geldt ook voor de rapportages die wij uitbrengen en de dashboards die wij inrichten. Door deze automatisering kunnen wij veel toegevoegde waarde bieden.

Ontzorging

U hebt wel wat beters te doen dan de administratie. Maar als ondernemer bent u hier verantwoordelijk voor. Wij maken het u gemakkelijk. Als accountantskantoor voeren we de administratie uit, inclusief het inboeken en archiveren van facturen en het presenteren van heldere rapportages. Doet u zelf een deel van uw administratie? Dan ontzorgen wij u op maat. Een efficiënte oplossing waarbij u uw voordeel doet met onze adviezen.